More than 2360 GaultMillau points

13 years, 19 events, 366 Gault&Millau points, 22 Michelin stars, and 17 of the most picturesque locations throughout Switzerland

S.Pellegrino Sapori Ticino has never offered such a wide range of events for all tastes. We welcome new venues designed by world class architects that will host some of the festival dinners alongside several ‘special’ evenings where world-class chefs will prepare excellent food coupled with magnificent wines that will make for a memorable soiree. Space is also given over to young diners and ‘food-sharing’ experiences, with a dinner valorising freshwater flavours. Three lounge evenings will be held with an open bar and finger foods, as well as a food and wine stroll amidst the horticultural pride of Ticino. In other words, a programme full of things to be tasted…


Next events S.Pellegrino Sapori Ticino

Program 2019
Domenica 17 settembre 2017
Festa della Vendemmia
Tenuta Colle Degli Ulivi – Coldrerio. Ultimo imperdibile appuntamento per S.Pellegrino Sapori Ticino 2017. Domenica 17 settembre presso la Tenuta Colle degli Ulivi di Bernardino Caverzasio, considerata una delle piu’ belle di tutta la Svizzera, si terrà il tradizionale appuntamento legato ad una delle piu’ profonde tradizioni Ticinesi accompagnato da un pranzo all’insegna dei sapori del territorio con un menu’ ad hoc studiato da 4 grandi Chef ticinesi: Martin Dalsass, Egidio Iadonisi, Ambrogio Stefanetti e Alessandro Fumagalli.
 
Costo dell’evento /Adulti: CHF 120.-, / Ragazzi dai 6 ai 18 anni CHF 50.-
Bambini fino ai 6 anni gratuito. Prenotazioni: info@saporiticino.ch
Main Partner
Main Partner
Platinum Partner
Platinum Partner

Recipes S.Pellegrino Sapori Ticino

Ricette
Vini
Strutture
Cocktails